Propeen, productie van plastic tafels, -stoelen, productie van plastic keukengerei, ringproductie, auto-industrie, productie van plastic koffers, bouwindustrie (isolatie, haken, matten, conische voeten, enz.), emmers, Het wordt gebruikt in bloempotten en verschillende gebieden van de speelgoedindustrie. Het monomeer van polypropeen wordt verkregen door polymerisatie van chemische oplosmiddelen. Het is extreem bestand tegen (zuren en basen). We hebben natuurlijke, melkachtige en gekleurde varianten in ons assortiment. Kleuring gebeurt op aanvraag.
Kokosvlokken worden verkregen uit het vruchtvlees van de kokosnoot, dat eerst wordt gedroogd en vervolgens tot fijne vlokken wordt geraspt. Het vruchtvlees is rijk aan voedingsstoffen zoals vitamines: C, E, K en B-vitamines, mineralen: zink, fosfor, magnesium, natrium, kalium, calcium en ijzer. Kokos en zijn afgeleiden producten (vlokken, kokoschips, kokosolie) bevatten verzadigde vetzuren. Dierlijke verzadigde vetzuren moeten in de dagelijkse voeding worden beperkt, maar die uit kokos bestaan uit veel kleinere moleculen en worden direct omgezet in energie zonder zich in het lichaam als vet op te slaan. Kokosvlokken bevatten enorme hoeveelheden vezels, die essentieel zijn voor een goede werking van het spijsverteringsstelsel. We vinden er ook kleine hoeveelheden eiwit en elektrolyten, die helpen bij het handhaven van de zuur-basebalans van het lichaam.<strong>Ingrediënten:</strong> kokosvlokken <strong>Voedingswaarde per 100g</strong> Energiewaarde 2695kJ/655k
Anchorsana Fix
Vooraf gemengd op basis van hydraulische kalk, speciale sulfaat-alumina bindmiddelen, waterhouders, krimpcompensatoren en reduceren van de water/binderverhouding, gebruikt voor het fixeren en verankeren, in metselwerk, verbindingen, inserts, stangen, beugels, het voegen van de voegen, het tacken van laesies. Het is een product met een versnelde uitharding en verharding, met een begin van uitharding na 30', eind uitharding na 60' en ontwikkeling van mechanische sterkte al na 90' van uitharding. Bijzonder aanbevolen in de restauratie van periode- en monumentale gebouwen.
De bijzonder fijne samenstellende materialen zorgen voor een adequate verankering, zelfs bij een kleine ruimte tussen het gat en de verbindingen. Door Anchorsana Fix te mengen met verschillende waterinhouden, varieert het product van thixotrope consistenties (23% water) tot vloeibare gelconsistenties (30% water), waardoor elk type verankering mogelijk is, van overhead tot hellingen naar beneden. Het product bevat geen harsen en oplosmiddelen en kan ook binnenshuis worden gebruikt, onder voorbehoud van de gebruikelijke voorzorgsmaatregelen die nodig zijn bij het hanteren van materialen op basis van alkalische en irriterende poeders zoals kalk (gebruik geschikte persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals handschoenen en veiligheidsbrillen).
Fixeren en verankeren, in metselwerklichamen, van rigide verbindingen, hijsverbindingen, inserts, stangen met verbeterde hechting, ankers. Het ontwikkelt een grote hechting op materialen van verschillende aard: metaal, glasvezel, basalt.
Blazen met perslucht en geforceerde zuiging van de behuizingsgaten. De aan te brengen oppervlakken moeten schoon zijn, vrij van vuil, bewegende, kruimelige en incoherente delen, stof, enz., geschikt verzadigd met water tot de toestand van "verzadigd met droge oppervlakte" is bereikt.
Giet ongeveer 2/3 van het mengwater in de mixer; voeg geleidelijk Anchorsana Fix en het nog benodigde water toe, terwijl je blijft mengen, totdat een homogene, klontvrije mengsel van de gewenste consistentie is verkregen. Aanbrengen met een spaan of door gieten. Het indicatief benodigde mengwater is gelijk aan 23% naar gewicht voor thixotrope deeg, en 30% naar gewicht voor deeg met een plastic-vloeibare consistentie.
Ongeveer 1,6 kg Anchorsana Fix voor elke kubieke decimeter te vullen volume.
Zak 25 kg - Pallet: 50 x (Zak 25 kg)
Verbetermiddel voor deegfermentatie, geschikt voor gerezen deeg, voorgefermenteerd of voorgebakken brood dat bestemd is voor invriezen.
Formaat: 10 kg
Dosering: 1%
Oorsprong van de kokosnoot: De kokosnoot (Cocos nucifera) komt van de kokosnootpalm. Kokosnootpalm groeit voornamelijk in tropische landen. De vrucht van de kokosnoot bevindt zich in een groene schil. Na het verwijderen van het groene deel blijft de harige, bruine en houten noot over. De bruine bal heeft een diameter van 10 tot 15 centimeter en bevat het witte vruchtvlees. Kokosnoten werden voor het eerst in Zuidoost-Azië verbouwd, en tegenwoordig komen de meeste kokosnoten uit Indonesië, de Filippijnen en India. Verwerking tot kokosrasp: Na de oogst wordt de groene buitenste schil van de kokosnoot verwijderd. Vervolgens wordt het witte vruchtvlees schoongemaakt en van de bruine schil ontdaan. Het vruchtvlees wordt dan gesteriliseerd en in stukken gesneden, voordat het in de oven wordt gedroogd. Na dit proces wordt het vruchtvlees tot kokosvlokken verwerkt.
Delkorund wit behoort tot de groep van elektrocorundum. Het wordt geproduceerd door het smelten van alumina in een elektrische boogoven. Korund is ijzervrij, van de hoogste zuiverheid en extreem hard.
Kokosvlokken worden verkregen uit het vruchtvlees van de kokosnootpalm, dat eerst wordt gedroogd en vervolgens tot kleine stukjes wordt gewreven. Het vruchtvlees is rijk aan voedingsstoffen zoals vitamines: C, E, K en B-groep, mineralen: zink, fosfor, magnesium, natrium, kalium, calcium en ijzer. Kokos en zijn afgeleiden (chips, kokoschips, kokosolie) bevatten verzadigde vetzuren. Verzadigde dierlijke vetzuren moeten beperkt worden in het dagelijkse dieet, maar die afkomstig van kokos bestaan uit veel kleinere moleculen en worden direct omgezet in energie zonder zich in het lichaam op te hopen in de vorm van vet. Kokosdraden bevatten enorme vezelbronnen, die noodzakelijk zijn voor een goed functionerend spijsverteringssysteem. Je vindt er ook kleine hoeveelheden eiwit en elektrolyten, die de zuur-basebalans van het lichaam ondersteunen. <strong> Samenstelling: </strong> Kokosvlokken <strong> Voedingswaarde per 100g </strong> Energiewaarde 2695KJ/655kcal - 33% ADH *63g vet - 90% waarvan verzadigde vetzuren 53g - 265% koolhydraten